Helaas hebben we wegens te weinig opgave besloten om de opzet aan te passen. Hierdoor is opgeven niet meer mogelijk.

Beste ouders en trainers van minioren,

In samenwerking met Henri Koek van het OC Drachte hebben we opnieuw gekeken naar de trainerscursus. We hebben het praktijkgedeelte aangepast zodat er een kans is ontstaan om de zwemvaardigheden van jullie minioren naar een hoger niveau te tillen! De  trainers-in-opleiding staan klaar om tijdens hun cursus jullie minioren onder begeleiding van zeer ervaren trainer te helpen om beter te worden in zwemmen.

Wat bieden wij?

Onze trainerscursus combineert  theoretische kennis met hands-on praktijkervaring. De trainers leren het beste door dit gelijk toe te passen. Dit biedt een kans om een grote groep kinderen intensieve training te geven. 

De Praktijk: Een Unieke Kans voor Uw Kinderen

We zijn op zoek naar enthousiaste minioren die willen deelnemen aan ons praktijkdeel. Dit is een kans voor uw kinderen om begeleid te worden door onze getalenteerde trainers-in-opleiding. Ze zullen individuele aandacht krijgen en leren van de besten in de branche, met als resultaat een merkbare verbetering in hun zwemvaardigheden.

Waarom deelnemen?

  • Kwalitatieve Training: Onze trainers-in-opleiding worden goed voorbereid en getraind om uw kinderen te voorzien van de best mogelijke zwembegeleiding.

  • Plezier en Samenwerking: Het praktijkdeel is niet alleen leerzaam voor de kinderen maar ook voor de trainers. We proberen een win-win situatie te creëren. 

  • Bijdragen aan de opleiding van jullie eigen trainers: De trainers staan dag en nacht voor jullie klaar. Dit is de kans om een bijdrage te geven aan hun ontwikkeling. 

Hoe deel te nemen?

Het is eenvoudig! Meld uw kind aan voor deze trainingen en laat ze profiteren van deze geweldige kans om hun zwemvaardigheden te verbeteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met wedstrijdzwemmen@tocnoord.nl. Om deel te nemen geef uw kinderen op via het aanmeldformulier hieronder.

 

Data:
Zondag 19 november:
Zernikeplein 17, Groningen
14.30 – 15.30 
(vermoedelijk staat de rugcrawl centraal)

Zaterdag 2 december: 
Zernikeplein 17, Groningen
15.30 – 16.30 
(vermoedelijk staat de schoolslag centraal)